top of page

Infoblad 2

Info nr 2:    2020-02-09

 

Hej!

 

Här kommer infoblad med senaste nytt. Det är både bra och dåliga nyheter.

 

Vårkonsert

Det har dykt upp en hel del problem med vår planerade konsert i Södertälje den 14:e mars. I diskussionen mellan kåren och frälsis i Södertälje har det uppstått ett missförstånd om vilket datum som är bokat. Dom har uppfattat det som att vi skall ha konserten den 21:a mars medans vi hela tiden har pratat om den 14:e. Detta eftersom bland annat Anders inte kan den 21:a, svårt att ha konsert utan dirigent.

Efter lite förhandlande fram och tillbaka inom styrelsen och med FA i södertälje har vi kommit fram till att vi försöker senarelägga konserten med två veckor. Nytt datum för konserten är alltså lördagen den 28:e mars i Södertälje. Trolig tid är 15 eller 16. I morgon på repet kommer det att finnas en ny spelorder att fylla i. Kontrollera under kvällen och morgondagen huruvida ni kan ställa upp den 28:e. Vet ni att ni inte kommer i morgon måste ni så fort som möjligt lämna besked om ni kan vara med. Maila, sms:a, ring, skicka morse, röksignaler eller vad som helst, lämna besked så fort som möjligt.

  

Konsert lördag 2020-03-28 Södertälje, Frälsningsarmén

 

Resa 1-3 maj.

Efter att ha utvärderat de olika alternativen för resa, boende, mat m.m. har vi beslutat vi satsar på att komma iväg på resan. Vi kommer att bo, äta och spela på Skiicenter i Bjursås. Som boendealternativ finns det lägenheter som består av ett dubbelrum, ett enkelrum, toa, dusch och bastu. Dessutom finns det lite enklare stugor som man kan bo helt ensam i, om man har krav på detta. Anmälningslistor för de olika alternativen och ev. kostnader kommer att framgå på dessa listor.

 

Årsmötet den 17:e februari.

Måndagen den 17:e februari kommer årsmöte för föreningen hållas i replokalen med start 17:00. Efter mötet kommer det som alltid att bjudas på enklare förtäring och dryck. Anmälningslista kommer att finnas i morgon. Samma sak där, om ni inte kommer på repet i morgon måste ni höra av er och meddela om ni kommer eller inte.

 

Till sist…

Glöm inte att titta in på vår hemsida då och då, vi lägger hela tiden ut aktuell information där.

Vi ses på måndag!

 

bottom of page