top of page

Inresserad av att spela blåsmusik?

Stockholmspolisens musikkår bidrar med musik vid ceremonier och högtidligheter inom Polismyndigheten, vid ca 6-8 tillfällen årligen. Utöver detta ordnar vi egna konserter, bedriver samarbetsprojekt med andra musikkårer och med solister samt spelar på Skansen den 17 maj i samband med norska nationaldagsfirandet. Det förekommer också att vi medverkar när andra organisationer har behov av underhållsnings- eller ceremonimusik.

 

Det finns sedan länge en tradition att professionella blåsmusiker som avslutar sin yrkesverksamhet men vill fortsätta att spela i orkester söker sig till just vår musikkår, vilket gör att orkestern genom åren har vilat på en stabil musikalisk kvalitetsgrund. Givetvis har vi också en rekryteringsbas i Polismyndigheten. Därutöver har medlemmarna alla möjliga bakgrunder, men samtliga har gedigen erfarenhet av orkestermusicerande i olika sammanhang.

 

Vi vill nu komplettera orkestern med yngre, duktiga blåsare. Vi söker främst dig som spelar valthorn, klarinett eller kontrabas, men vi har också utrymme för lite längre vikariat på flöjt och oboe. Är du intresserad så skriv till info@polisensmusikkar.se eller anmäl intresse genom att 
klicka här.

tuba.jpeg
bottom of page