top of page

Det finns en framtid!

Med facit i hand på utvecklingen av Corona, så här långt, känns det som att vi gjorde ett klokt beslut i att ställa in vår verksamhet. Vi håller alla tummarna just nu att sjukvården skall klara av den kommande belastningen och vi bör alla skänka en tacksamhetens  tanke till dom som jobbar inom vården just nu. Vi har ju en hjältinna i kåren, Cajsa, som verkligen strider i första linjen som intensivvårdssjuksköterska på Huddinge sjukhus. Kan inte nog uttrycka den tacksamhet som vi säkert alla känner för det arbete som hon och hennes kollegor utför.

I dagsläget finns det väl inte mycket som talar för att vi får återgå till ett normalt socialt liv innan sommaren. Risken är nog stor att vi inte kommer att spela mer tillsammans på den här sidan sommaren. Vi skall dok inte kasta in handduken ännu utan alla är säkert spelsugna och vill komma igång igen.

Det finns dock ljus i mörkret och det kommer så klart att finnas en framtid för musikkåren efter den här pandemin. Om läget under April månad vänder så att det på något sätt under maj skulle vara möjligt att träffas och börja repetera finns möjligheten att genomföra konserten i Södertälje den 16:e maj, dagen innan firandet av Norges nationaldag på Solliden. Datumet och kyrkan är bokat, utifall det skulle vara möjligt att genomföra en konsert då. Vi avvaktar så länge och ser tiden an.

Som avslutning vill vi komma med lite goda nyheter. Boka in den 4-5 maj nästa år,2021. Då skall Nordiska polisförbundet fira sitt 100-års jubileum. Troligen blir det stort firande den 4:e på Bergendahls Konferenscenter i Sollentuna och vi är tillsammans med körerna inbjudna att medverka.

bottom of page