top of page

Gör reklam!!!

Sitter och småjobbar vid datorn och i huvudet snurrar kvällens alla melodier som vi tidigare repeterade. Det var längesedan jag tyckt det varit så kul att spela som de två sista repen. Kåren låter otroligt bra, tycker jag, och vi kommer att ge en oförglömlig konsert på lördag,  det är jag säker på!

Nu gäller det bara att se till att vi får så mycket publik som möjligt. Försäljningen via Billetto.se, som kanske inte är den allra enklaste metoden för att sälja och köpa biljetter, har gått halvhyffsat. I dagsläget har vi sålt drygt 25 biljetter den vägen. När vi hade 80 års jubileet sålde vi 9 biljetter via Billetto.se och det kom över 100 personer. Om vi har samma förhållande mellan förköp och biljetter sålda på plats vid denna konsert kan vi få en publik på ca 250st, vilket vore kul.

Det är upp till oss själva att jaga publik och vi måste liga i. Jag har kontaktat flertal orkestrar och gjort reklam, bjudit in över 200st via facebook, köpt reklamplats på Facebook samt skickat information till DN på stan, AlltOmStockholm.se och tidningen Mitt i.  Annonsen i Mitt i ligger ut på nätet och kommer troligen i tryckt format i onsdagens tidning som delas ut på Södermalm.

http://pagang.mitti.se/paulsson-polisen-piazzolla/

Så en uppmaning till samtliga: 

Se till och jaga publik så att vi  tillsammans fyller Eric Ericsonhallen på lördag!

bottom of page