top of page

Inför 17:e Maj o därefter

17:e Maj


- Samling Solliden 13:15, tidigare har vi sagt 13:30 men var på plats tidigt så vi hinner ställa i ordning innan repet som börjar 14:00.
- Använd entrén närmast Cirkus, där finns medlemsförteckning som ni kryssas av mot.
- Vi är klara runt 17:00

Transporter:
- Sextetten åker 11:00 till ambassaden. Sextettens medlemmar hjälper Danny med packning både i polishuset och  på ambassaden.
- Jag, Björn Stove och Ulf Åhrberg packar resten i transportbil, åker från Polishuset 12:15
- Efter spelningen är det bra om så många som möjligt hjälper till att packa ihop, lasta transporterna och åker med till polishuset.

20:e Maj


Rep med sextetten. Vi kommer att börja med den musik som skall spelas tillsammans med kören på deras 100års jubileum i Högalidskyrkan. Körens dirigent kommer och repeterar det med oss. Därefter spelar vi igenom sextettrepertoaren och alla som vill kan vara med. Det är bra ju fler som kan repertoaren så att vi alltid är spelbara.

 

27:e Maj


19:00 samlas vi på lokal, var meddelas senare, och har en liten våravslutning. I samband med den blir det avtackning av Sölve Kingstedt som nu drar sig tillbaka. Se till att göra er lediga och följ med så att vi alla kan framföra vårt tack till honom!

 

3:e Juni


Städdag i notmapparna. Vi ses i polishuset, rensar våra notmappar, sorterar in noterna i arkivet samt gör en allmän städning av förrådet. Det har blivit lite av en tradition att vi bjuder på varmkorv vid dessa aktiviteter och vi sviker inte vinnande koncept utan bjuder på det även denna gång.

bottom of page