top of page

Reklam, Repdagen & Repertoar

Som ni kanske har sett så har tidningen Opus i senaste numret en artikel om Anders Paulsson. Vilket lyckat sammanträffande att den kommer just nu, detta gör honom extra aktuell och det borde kunna locka en del publik. För att ytterligare sprida informationen har vi köpt annonsplats via Facebook och kommer att fram till konserten kunna nå upp till 23 tusen personer med en annons om konserten.

Söndagen den 24:e september kommer vi att träffas i musikens hus på Värmdö för att i lugn och ro kunna repetera utan att behöva tänka på att stressa vidare till andra orkestrar m.m. Under dagen tänker vi oss att bjuda på kaffe och lunch. Vi skulle behöva någon, eller några, frivilliga som kan hjälpa till att ordna med detta.  Slå en signal eller maila till P-O om ni har möjlighet att assistera.

På måndag kommer mer exakt information om tider och praktikaliteter.

Nu är repertoaren för konserten med Anders Paulsson i stort sett spikad. Gå in på konsertens sida genom att klicka här för att se vad vi skall framföra. Vi har sen tidigare bokat in Paulsson för repetition måndagen den 9:e oktober och han har dessutom lovat att komma den 2:a oktober, utan extra kostnad, för att repetera med oss. Det vore bra om samtliga kunde anstränga sig lite extra för att se till att komma på dessa rep och kanske även se till att kunna stanna en liten stund extra. 

bottom of page