top of page

STORT TACK!

Ett stort till samtliga medlemmar för en mycket bra genomförd konsert!

 

Jag har fått idel beröm för kårens framträdande och vi skall vara nöjda och stolta med vårt framförande. Vår gästande Tubaist Mats Lindahl som till vardags är brasspedagog på Arvika musikskola och dirigent för Arvika Stadsmusikkår hade mycket gott att säga. Självklart kunde han inte låta bli att jämföra vår kår med den som har leder och han tycker att vi helt klart spelar i en annan division. Sen hade han självklart en och annan synpunkt, men mest beröm.

Själv vill vi skicka ett extra stort tack till Byglingarne som inledde dagen med att spela på SÄPO. Den nya polischefen var där och en massa andra höjdare. Samtliga väldigt positiva underhållningen och det hela var helt klart en ovärderlig reklam för kåren. Förstår att det blev en tuff och lång dag för er med mycket spela. Otroligt bra orkat och en stor eloge till er alla!!

Vi ses i morgon den 16:e och repeterar. Sen kommer det två måndagar då vi inte ses, den 23:e är Anders borta och den 30:e är det Valborg. Därefter är det två repetitioner innan det är dags att inta Solliden för firandet av Norges nationaldag.

bottom of page